Toernooiverslagen

'Het mag weer' toernooi - 11 september 2021

Joke de Visser , de beste bij het eerste toernooi van Boel-Skik`92 in 2021

Zaterdag 11 september was het dan zover , eindelijk kon er weer een toernooi gehouden worden, voor onze leden.
Weliswaar zijn er voorlopig nog geen uitwisselingen met andere verenigingen , maar het begin is er.
Ook was het voor het eerst, dat er gespeeld kon worden in de al in begin 2020 nieuw aangeschafte clubkleding .

De 17 deelnemers  verdeeld over 5 teams : 4 doubletten en 1 triplet , dat gebeurd middels een loting programma ,waren vol goede moed om 13:30 uur begonnen aan de eerste ronde. Het was erg bewolkt en er viel al een spatje regen , helaas werd dat spatje een flinke bui , dus halverwege moesten ze noodgedwongen schuilen.
Aangezien buienradar aangaf ,dat het nog wel even kon duren, werd er vast koffie/thee gedronken met wat lekkers.

Om 14:45 kon eindelijk het spel hervat worden , sommige partijen waren zo klaar, maar er was ook een partij , die toch nog wel een poosje duurde. De latere nummers 1 Joke de Visser en 3 Aat de Haan wonnen hun partij met 13-0 van de  2 debutanten Riet Boersen en Margreet Brandsema .
Ook de latere nummer  2 Annie van Eekelen wist samen met Annie Laan haar partij winnend af te sluiten met een mooie score van 13-3 .
Inmiddels was er al weer geloot voor de 2e ronde en kon, nadat iedereen even gerust had , deze gespeeld worden .

Chris Lont en Riet speelden tegen Ria Lont en Hilly Veenstra (13-11) Ton van Wijhe en Margreet wisten een 0-7 achterstand om te buigen naar een 13-7 zege , Giel van Dijk en Annie Laan kwamen  er na een 7-0 voorsprong niet meer aan te pas.

Ook Aat zette nu samen met Andries Mooibroek haar zegen reeks voort 13-10  tegen Kees Boerdijk en Gre van Wijhe . Zij verloor echter samen met Gre van Wijhe in de derde ronde van Chris Lont ,Annie Laan en Ria van Dijk ( 10-13),  maar had met 2 wp + 13 toch genoeg om Loes Boerdijk en Ria van Dijk beide 2 wp + 7 achter zich te houden.

Annie van Eekelen en Joke nu samen met Loes in een triplet spelend wonnen van Ria van Dijk en Adrie Lont met 13-11 .

Riet won samen met Hilly ook in de 3e ronde van Ton en Adrie 13-4.

Annie van Eekelen wist samen met Andries te winnen van Margreet en Loes 13-8 en stelde daarmee haar 2e plaats veilig 3 wp +14.

Joke de Visser en Giel van Dijk versloegen Kees Boerdijk ( die op de laatste plaats eindigde met 0 wp-18) en Ria Lont met 13-8 , dat leverde Joke de eindzege op met 3 wp +20.

De prijzen werden uitgereikt en daarna  was er nog tijd voor een gezellig samenzijn met een drankje en een hapje, hoewel het inmiddels al 19:00 uur was.
Voor de liefhebbers werd een  maaltijd te besteld bij Sun`s Garden , het was al donker toen de  laatsten huiswaarts gingen .

Voor de foto's kijkt u op onze fotopagina, of klikt u op bovenstaande foto.