Zondag 15 mei wisten Joke de Visser en Loes Boerdijk de 3e plaats te behalen in de 2e klasse van de
Zomercompetitie doubletten (ZCD) van het district Noordwest .

Op 3 zondagen in maart, april en mei werd er gespeeld op verschillende locaties , de eerste zondag bij "Entre Nous" in Den Helder daar werd de basis gelegd met 2 gewonnen partijen van de 3 . 
De tweede zondag was in Purmerend bij de

"Purmer boules"  waren de dames minder fortuinlijk en wonnen slechts 1 partij van de 3 .

Het was dus zaak om de laatste wedstrijddag in Koog a/d Zaan bij "Atlantic Boules "  nog een aantal winstpartijen toe te voegen.

Dat lukte alle 3 de partijen werden gewonnen, waarvan 1 met 13-12 , tegen de heren van "Nova Boules " , dat bleek bij de einduitslag van doorslaggevende betekenis.

Beide teams eindigden namelijk gelijk met elk  6 gewonnen partijen op de 3e plaats , maar omdat de onderlinge partij door Boel-Skik werd gewonnen, werden de dames 3e en vielen de heren net buiten de prijzen.

Fiets- en ontdek dag 

Zaterdag 14 mei werd in samenwerking met Teamsportservice Schagen een fiets en ontdek dag georganiseerd .
De start was bij Boel-Skik'92 daar werd  een kopje koffie aangeboden, daarna was er iemand van de zorgoutlet

"De Betue" met uitleg over een elektrische driewielfiets waarop eventuele belangstellenden een rondje over het terrein konden fietsen.

De 10 deelnemers werden begeleid door medewerkers van teamsportservice tijdens de 25 km lange  fietsroute  over Wieringen , er waren onderweg nog verschillende activiteiten en versnaperingen.
Rond  14:00 uur  waren de deelnemers weer terug bij Boel-Skik en na een drankje en evaluatie , werden ze ingedeeld bij de leden  voor een partijtje jeu de boule . Het was een geslaagde dag . 

 

Benefiet toernooi voor  "Molenweid" 
30 april waren we uitgenodigd voor een toernooi met meerdere verenigingen bij jdbv "Onderhands" in Wieringerwaard.

De opbrengst was , ten bate van een broodmaaltijd  voor de bewoners  en begeleiders van "Molenweid" .
Op dit moment wonen er tijdelijk veel ouderen uit Wieringen, omdat Noorderlicht wordt herbouwd, zij hebben tijdens de coronaperiode veel moeten afzien.
Boel-Skik'92 was vertegenwoordigd met 5 doubletten, totaal deden er 26 doubletten mee, er werden 4 rondes gespeeld.
Er waren zelf prijzen voor een paar van onze deelnemers op de foto Riet Boersen en Margreet Brandsema met één van de organisatoren Rick . 

Het was een zeer geslaagd toernooi  en we  willen "Onderhands" bedanken voor het initiatief en de organisatie.

 

Nieuwsberichten

Joke de Visser is tijdens de Algemene ledenvergadering benoemd tot  ERELID ,
zij was daarvan uiteraard niet op de hoogte en  blij verrast met de oorkonde en de bijbehorende bloemen.
Joke heeft vanaf 1997 tot heden met een onderbreking van 2 jaar in het bestuur van Boel-Skik gezeten. 
In die 23 jaar is ze 6 jaar penningmeester geweest en de andere jaren "gewoon" bestuurslid, met verschillende taken en veelal achter de bar te vinden, zoals ook nu nog.
Nadat Joke er in  begin 2014 uit was gegaan, werd zij in 2016 opnieuw gevraagd voor het bestuur , vanwege o.a. haar ervaring en kennis van  het district Noord west i.v.m. wedstrijden etc. 
Wij hopen, dat zij ons blijft ondersteunen , zowel in het bestuur als achter de bar.

Hollands Kroonse Uitdaging 

MATCH

Uit  handen van Kim Bakkum van
"ICT vanafmorgen" uit Alkmaar hebben we een laptop ontvangen voor onze vereniging, dankzij een oproep via de

Hollands Kroonse Uitdaging .

In ruil daarvoor krijgen de medewerkers van het ICT bedrijf een jeu de boule Clinique bij ons op een nader te bepalen datum .De  leden van Jeu de boulesvereniging “Boel-Skik’92 “, die bij de ledenvergadering aanwezig waren , hebben eindelijk de nieuwe kleding kunnen showen.  In 2019 heeft de club uit handen van de directeur van de “Grote Clubactie”   een kledingcheque van  “ Masita”  ter waarde van €1000 ontvangen , omdat ze dat jaar als eerste loten hadden besteld. Helaas door Covid-19 kon pas begin 2021 de bestelde kleding geleverd worden.,

“Reussport” uit Den Helder heeft hier voor gezorgd en de trainingsjacks en polo’s voorzien van het clublogo. 

Gelukkig zijn de besmettingen dusdanig afgenomen en de leden gevaccineerd, waardoor het afgelopen zaterdag mogelijk was met elkaar op de foto te gaan.

Wilt u ook eens kennis maken met deze sport, tijdens de vrije speeldagen, dan bent u van harte welkom op maandagavond vanaf 19:15 uur of op de woensdag – en zaterdagmiddag vanaf 13:30 uur op de banen aan de Oosterkruisweg 

Den Oever t.o. nr. 39.


Wist u dat u ons ook kan bezoeken op Facebook of Instagram